Wednesday 21 March 2012

pesten

Er was eens... oke niet creatief! Er woonde.... ook al niet! Liesbet was een meisje die veel van spelen houdt. Op een dag ging ze naar een nieuwe school, en natuurlijk was ze verlegen. Ze kwam een jongen tegen genaamd Max. Toen Liesbet langs Max liep zei Max: "Kijk en nieuwe en ze is nog lelijk ook!!! hahahaha!!!" Liesbet wilde zowieso niet naar een nieuwe school want ze wist dat ze gepest ging worden.
Ze wilde gewoon terug bij haar vriendinnen zijn. Maar dat kon ze nu niet meer doen. Haar papa moest namelijk PERSE hier in leuven komen wonen. Liesbet moest naar de les, en zoals elke nieuwe leerling moest ze zich voorstellen. Jammer genoeg zat Max in Liesbet haar klas en toen Liesbet zei: "ik heet Liesbet." zei Max gemeen:"Liesbet lijk wel op PIESBET!!! hahaha!!!" Nou Liesbet al direct in tranen.
Al een geluk was de juffrouw er anders zei de hele klas de hele tijd: "Liesbet piesbed Liesbet piesbed!!!"
Na al dat gebeurende in de klas kwam er tijdens de speeltijd een meisje naar liesbet toegestapt. Ze zei tegen Liesbet: "hoi ik ben leen. Ik heb gehoord wat ze deden in je klas. dat moet zeker heel erg geweest zijn voor je." "Ja." zei Liesbet. Na de speeltijd zag ze dat Leen in dezelfde klas zat als haar. Wat was Liesbet blij ze had een nieuwe vriendin en ze zaten nog eens samen in de klas misschien was dit toch nog niet zo'n slecht idee. Het was vrijdag bijna weekend. Max kwam weer bij Liesbet om haar weer te pesten, maar blijkbaar werkte dat niet zo goed. Want toen Max al begon te zeggen: "Liesbet piesbet!"   Had Liesbet een trucje om hem te laten stoppen en dat was dat ze Max gewoon negeerde. Ja max liep gewoon verder alsof er niks was gebeurt maar eigenlijk stond Max daar wel met zijn mond vol tanden. Toen Liesbet haar boeken uit haar schoolbank haalde viel er ineens een briefje uit en er stond op: "Ik vind je leuk!!!" toen keek ze verder waar de naam stond maar toen ze het eindelijk zag stond er alleen maar ****. En nog wat verder stonden allemaal hartjes.
Zou dit het begin zijn van een relatie? Of zou het juist het einde zijn van een vriendschap? Heeft ze wel voor de juiste gekozen? En hoe lost ze dit op?
lees morgen het vervolg!!!

No comments:

Post a Comment